Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

31 Decembrie 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU PACE ȘI JUSTIȚIE ÎN YEMEN

Cereri de rugăciune - 31 decembrie 2017

• În ultimii trei ani de război, foamete și epidemii, care au devastat țara, Yemenul a simțit povara nedreptății. Să ne rugăm și să cerem împlinirea Psalmului 12:5 pentru poporul din Yemen: „Pentru că cei nenorociţi sunt asupriţi şi pentru că săracii gem, acum”, zice Domnul, „Mă scol şi aduc mântuire celor obijduiţi.”

• Din cauza amenințărilor și a nevoii de bani pe care îi primesc pentru a-și hrăni familiile, tinerii sunt forțați să se alăture militarilor din Yemen. Mulți trebuie să-și abandoneze casele bombardate și să fugă în altă parte. Să ne rugăm pentru oamenii stăpâniți de frică. Să ne rugăm ca ei să audă despre Mântuitorul care le poate da pace și bucurie, chiar și în aceste timpuri înspăimântătoare.

• De fapt, păcatul urii este puternic într-o țară în care triburile se luptă unele cu altele. Să ne rugăm ca ura să fie înlocuită cu iertare și iubire. Acest lucru se poate face numai prin Hristos. Să ne rugăm Efeseni 4:31-32 pentru poporul Yemenului: „Orice amărăciune, orice iuţeală, orice mânie, orice strigare, orice clevetire şi orice fel de răutate să piară din mijlocul vostru. Dimpotrivă, fiţi buni unii cu alţii, miloşi şi iertaţi-vă unul pe altul, cum v-a iertat şi Dumnezeu pe voi în Hristos.”

• Mai mult, există tragedii umanitare în întreaga țară. Fiecare cifră statistică reprezintă o persoană care a avut parte de durere, suferință și este lipsită de speranță. Să ne rugăm ca toți să audă despre singurul Mântuitor iubitor, care poate alina durerea și îi poate mângâia pe cei ce plâng. Să ne rugăm ca și nevoile fizice ale oamenilor să fie împlinite, ca alimentele și proviziile să fie admise în țară și distribuite celor care au nevoie de ele.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: