Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

30 Noiembrie, 2016

RUGAȚI-VĂ PENTRU MARTORI CREDINCIOȘI

Cereri de rugăciune

• Un bărbat musulman arab local lucrează pe o platformă petrolieră cu colegi din Occident, care obișnuiesc să înjure și a căror viață nu are nimic de-a face cu creștinismul. Cu toate acestea, pentru că sunt occidentali, musulmanul crede că ei sunt creștini. El a luat niște lecții de limba engleză de la un credincios creștin autentic (și el occidental), a cărui viață a fost foarte diferită, dar în sens pozitiv. Rugați-vă ca Domnul să aducă în continuare în viața acestui musulman creștini autentici, astfel încât acesta să ajungă să-L cunoască pe Domnul Isus Hristos, să creadă în El și să fie mântuit.

• La început, o văduvă din loc i-a respins pe creștinii care au venit să locuiască în cartierul în care locuia și și-a bătut joc de ei. Cu toate acestea, ea a fost cucerită de purtarea lor evlavioasă și de bunătatea lor. Ea a auzit Evanghelia prezentată de multe ori, a avut un vis, a experimentat o vindecare divină și a primit un răspuns uimitor la rugăciunea bazată pe adevărul biblic. Rugați-vă pentru înlătutarea oricărei piedici din viața ei, ca să se întoarcă la Hristos și ca ea și toată casa ei să devină urmași ai lui Isus Hristos, plini de Duhul Sfânt, care să-i conducă și pe alții la El.