Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

30 Martie 2018

CHEMARE LA RUGĂCIUNE PENTRU ARABIA SAUDITĂ

Să ne rugăm pentru Arabia Saudită

Organizația PTAP lucrează în colaborare cu rețeaua Saudi Advocacy Network (SAN) pentru a-i încuraja pe oameni să se roage pentru Arabia Saudită în timpul Săptămânii saudite de rugăciune (29 martie - 6 aprilie 2018).

Urmăriți videoclipul de mai jos (în limba engleză) al fratelui nostru saudit în Hristos, care conduce această săptămână de rugăciune și post. Mai multe informații despre motivul pentru care au ales perioada 29 martie - 6 aprilie ca săptămână de rugăciune și post pentru Arabia Saudită se găsesc în acest videoclip, așa că nu-l ratați!

În continuare găsiți traducerea în limba română a materialului prezentat în limba engleză în videoclip.

Să nu încetăm să ne rugăm ca biserică globală ca Domnul să continue să viziteze Arabia Saudită cu harul Său mântuitor și dragostea statornică exprimată numai în Hristos.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: