Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

30 Iunie 2020

SĂPTĂMÂNA ACEASTA, AM DORI SĂ NE RUGĂM PENTRU KUWEIT.

• Recent, impulsul de a remedia dezechilibrul demografic și de a crește proporția băștinașilor din țară a câștigat impuls în Kuweit. Aceasta a fost o parte a eforturilor mai largi ale unor lideri politici și parlamentari pentru a reduce numărul de lucrători migranți din țară și a „Kuweitize” mai mult economia.

• De fapt, această apăsare a devenit accentuată în ultimele luni, cu mai multe persoane publice din Kuweiti care acuzau expatriații, în special munca necalificată, de încordarea facilităților de sănătate ale țării și de creșterea amenințării COVID-19.

• Nu știm dacă aceste impulsuri și dezbateri în cadrul parlamentului din Kuweit ar duce la schimbări reale pentru societatea largă a Kuweitului - atât resortisanți, cât și expatriați. Cu toate acestea, știm că Dumnezeu controlează situația. Să ne rugăm pentru liderii din Kuweit, lucrătorii migranți și sponsorii lor locali.

În plus, puteți afla mai multe despre Kuweit și cum să vă rugați pentru Kuweit mai general în videoclipul de mai jos.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: