Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

29. Septembrie, 2017

SĂ NE RUGĂM ASTĂZI PENTRU ARABIA SAUDITĂ

Cererile de rugăciune

Să ne rugăm pentru un credincios local care a fost ridicat recent de poliție și eliberat abia după câteva zile. El a cerut lucrătorilor să nu-l contacteze; prin urmare, se pare că în prezent situația este agitată și este nevoie de timp pentru restabilirea calmului. Să ne rugăm ca Domnul să lucreze în această situație. Să ne rugăm ca acest credincios să fie întărit în credința sa, să nu se teamă de oameni și să aibă mai multă dragoste față de cei din jurul lui. Să ne rugăm ca el să-i iubească pe dușmanii săi și în acest fel să fie un martor credincios al lui Hristos. Să ne rugăm ca el să aibă îndrăzneală și să facă ucenici în națiunea sa, indiferent de circumstanțele în care se află.

Să continuăm să ne rugăm pentru Yemen. Avem un nou videoclip PTAP despre Yemen:

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: