Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

29 Iunie, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU PUTEREA CREDINCIOȘILOR

Cereri de rugăciune

• Acum că sărbătoarea Ramadanului s-a încheiat, să ne rugăm pentru eliberarea oamenilor de un spirit religios, care îi ţine robi credinţei în propriile lor fapte. Să ne rugăm pentru credincioşi ca aceştia să-şi trăiască credinţa în faţa vecinilor lor şi a colegilor de muncă într-un mod care să-i atragă pe aceştia la Isus Hristos. Să continuaăm să ne rugăm ca localnicii să aibă vise şi viziuni cu Isus Hristos. Să ne rugăm ca ei să dorească să afle Cine este El cu adevărat şi să ia legătura cu credincioşi care îi pot uceniciza.

• Să ne rugăm pentru studenţii care Îl caută pe Isus Hristos şi citesc Cuvântul lui Dumnezeu. Să ne rugăm ca ei să citească cu dorinţă şi înţelegere şi să ajungă mântuiţi prin credinţa în El.

• Să ne rugăm pentru un nou credincios care este singur. Să ne rugăm pentru putere, timp binecuvântat în Cuvântul lui Dumnezeu, oportunităţi de ucenicie, o creştere rapidă în părtăşia cu Domnul, şi o credinţă profundă şi durabilă prin care să fie biruitor indiferent de circumstanţe.

• Să ne rugăm pentru un mic cartier în care a fost semănată multă sămânţă bună şi a existat mult interes şi multe răspunsuri pozitive. După câţiva ani de prietenie şi discuţii spirituale, familiile locale au fost interogate în legătură cu prietenii lor creştini occidentali. Cam în acelaşi timp, în acelaşi cartier au avut loc mai multe decese accidentale. Deşi de dragul prietenilor lor, creştinii occidentali au încetat să viziteze cartierul, au rămas totuşi câţiva credincioşi locali. Să ne rugăm pentru ei şi pentru creşterea bisericii din acel loc.