Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

28 Octombrie 2019

SĂ NE RUGĂM CA OAMENII DIN PENINSULA ARABICĂ SĂ-L CUNOASCĂ PE ISUS HRISTOS CA MÂNTUITORUL LOR

Cereri de rugăciune

• Să ne rugăm ca Dumnezeu să pună în inimile oamenilor din Peninsula Arabică dorința de-a avea o viață de rugăciune personală, intimă. Să ne rugăm ca El să le dea inimi care aleargă mereu la Dumnezeu și ca El să îi protejeze de rugăciunile culturale, religioase. Să ne rugăm să-L caute în rugăciune mai mult decât atunci când sunt în nevoie, să I se roage și ca prieteni ai Lui.

• Să ne rugăm ca oamenii din Peninsula Arabică să-l cunoască pe Isus Hristos ca Mântuitorul lor, Salvatorul lor. Să ne rugăm ca El să străpungă orice barieră culturală și să treacă dincolo de orice minciună a dușmanului pentru a-i salva de ei înșiși. Să ne rugăm să-și vadă nevoia de Salvator și să-L găsească pe Isus care să le împlinească acea nevoie.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: