Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

MARTIE 2021

UN FOCUS SPECIAL DE RUGĂCIUNE PENTRU YEMENI ÎN MARTIE 2021 - INUNDA ACEST TEREN - Descărcați broșura de rugăciune aici: INUNDA ACEST TEREN (un fișier pdf);


28 Februarie 2021

FEBRUARI INIȚIATIVA DE RUGĂCIUNE SĂPTĂMÂNA 4 - CONDUCĂTORII BISERICII AP

Lăudați-L pe Domnul că comunitățile de credincioși locali din mediul musulman se adună împreună în Peninsula Arabică și se nasc naștere biserici locale. Pe măsură ce se formează aceste noi biserici, liderii sunt necesari pentru a sluji, îndruma, direcționa, preda, predica și încuraja.

„DAR IISUS I-A CHEMAT LA EL ȘI I-A ZIS:„ ȘTIȚI CĂ CONDUCĂTORII NEAMURILOR STĂPÂNESC ASUPRA LOR, IAR MARII LOR EXERCITĂ AUTORITATE ASUPRA LOR. NU VA FI AȘA PRINTRE VOI. DAR ORICINE AR FI MARE DINTRE VOI TREBUIE SĂ FIE SLUJITORUL VOSTRU ȘI ORICINE AR FI PRIMUL DINTRE VOI SĂ FIE ROBUL VOSTRU, AȘA CUM FIUL OMULUI A VENIT NU CA SĂ FIE SLUJIT, CI SĂ SLUJEASCĂ ȘI SĂ-ȘI DEA VIAȚA CA RĂSCUMPĂRARE PENTRU MULȚI.” Matei 20: 25-28

• Roagă-te pentru Dumnezeu să ridice liderii bisericii AP care au inima de slujitor și o pasiune de a iubi și de a avea grijă de poporul Său. Rugați-vă ca grupurile de BMB să poată recunoaște și supune liderilor pe care Dumnezeu i-a ales.

• Roagă-te ca liderii bisericii AP să fie predate complet lui Dumnezeu și autorității Cuvântului Său. Roagă-te ca acești lideri să împartă pe bună dreptate Cuvântul și să-l poată comunica congregațiilor lor.

• Roagă-te ca liderii bisericii AP să discearnă despre îndrumarea Duhului Sfânt.

• Roagă-te pentru ca liderii bisericii AP să fie oameni cu integritate biblică: blând, fără reproș, autocontrolat, onest, moral, de încredere, nu lacom, respectuos, harnic și învățabil.

• Roagă-te ca liderii bisericii AP să înțeleagă profund nevoile oamenilor pe care îi păstoresc.

• Roagă-te ca liderii bisericii AP să aibă înțelepciune pentru a-și ajuta congregațiile să navigheze prin persecuție și să trăiască vibrant pentru Hristos în cadrul culturii musulmane care le înconjoară.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: