Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

27 Mai 2018

SĂ NE RUGĂM CA SEMINȚELE EVANGHELIEI SĂ PRINDĂ RĂDĂCINI

Să ne rugăm pentru mântuirea lui Andy (pseudonim) un student la cursul de vară al dr. D. Deși din Golf, Andy a trăit la un moment dat în Los Angeles, unde a făcut parte dintr-o bandă. Din fericire, Andy a reușit să iasă din situația aceea și i-a împărtășit cu dr. D. o parte din experiențele sale. De fapt, ei au devenit prieteni apropiați. Să ne rugăm pentru discuții semnificative despre Evanghelie în următoarele câteva săptămâni și pentru ca Duhul lui Dumnezeu să-l convingă pe Andy de Adevăr.

Într-o țară Peninsula Arabică a existat un grup care s-a ocupat în mod specific de vestirea Evangheliei în campusul unei universități locale. Fetele din acel grup au început să afle că multe studente din loc aveau întrebări cu privire la cine este Isus. Prin urmare, au început să facă studiu biblic cu aceste studente și, în cele din urmă, aproximativ 13 studente au început să se întâlnească regulat și să citească împreună Biblia. Fetele care se ocupau de evanghelizare au continuat să le ucenicizeze pe studente un timp, dar după aceea grupul a trebuit să plece de acolo. Cu toate acestea, ele le-au prezentat pe studente altor credincioși. Să ne rugăm pentru roade spirituale dintre aceste studente. Să ne rugăm ca sămânța Evangheliei care a fost semănată în inima lor să crească și ele să ajungă la mântuirea deplină prin Isus Hristos. Să ne rugăm ca foamea lor pentru Cuvânt să continue și să-L găsească pe Isus suficient și satisfăcător pentru a le împlini cele mai mari nevoi ale lor.

Să ne rugăm pentru un localnic care a fost internat în spital tot timpul de la ultimul Ramadan. El este din ce în ce mai slab și nu poate comunica, dar este conștient și aude. Domnul a făcut ca un membru al familiei sale musulmane să stea lângă un creștin pe o bancă. Deși nu s-au cunoscut, musulmanul a intrat în discuție și l-a rugat pe creștin să se roage pentru vindecarea divină a acestui bolnav. Credinciosul a considerat că această întâlnire și discuție a fost cu siguranță o lucrare divină! Să ne rugăm ca Dumnezeu să fie slăvit prin vindecarea și mântuirea celui bolnav, a familiei sale și a celor care vor auzi mărturia! Să ne rugăm pentru ca faima Domnului să se răspândească tot mai mult și să atragă mari mulțimi la El prin Fiul Său Isus Hristos.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: