Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

27 Ianuarie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU ORAȘUL JIZAN, ARABIA SAUDITĂ

Jizan este un oraș-port așezat în colțul sud-vestic al Arabiei Saudite. Înconjurat de câmpii bogate, munți și păduri, Jizan este capitala regiunii cu același nume, una dintre cele mai bogate din punct de vedere agricol din împărăție. Aici se cultivă cereale, cafea și multe varietăți de fructe tropicale.

În largul coastei Jizanului, grupuri de insule împrăștiate poartă urmele mute ale bisericii străvechi. Ruinele bisericilor antice, tot mai fărâmiţate de trecerea timpului, sunt încă vizibile pe unele insule.

Reducerea activităților economice din Arabia Saudită a afectat grav regiunea și a pus capăt derulării multor proiecte importante ale orașului Jizan.

Cereri de rugăciune

• Să cerem binecuvântare pentru locuitorii orașului Jizan, ca să aibă cele necesare pentru împlinirea nevoilor fizice. De asemenea, să ne rugăm ca aceștia să simtă o foame spirituală de a‑L cunoaște pe Dumnezeu prin Isus Hristos.

• Să ne rugăm ca o nouă generație de urmași ai lui Isus să se ridice din temeliile bisericii străvechi, o generație care să-I aducă Lui închinarea unică din această țară.

• Să ne rugăm pentru pacea și prosperitatea orașului Jizan.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: