Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

27 Aprilie 2020

Săptămâna aceasta, vrem să ne unim cu alții pentru a ne ruga pentru Bahrain.

Domnul iubește pe oamenii din Bahrain. Vă rugăm să vă alăturați pentru a ne ruga pentru oamenii dragi din Bahrain, în special în această perioadă a Ramadanului.

În lumea antică, Bahrain a fost centrul unde s-au găsit și tranzacționat perle. Perlele erau cele mai prețioase obiecte din lumea antică, mai prețioase decât diamantele. Istoria industriei perlelor este încă o mare parte din cultură și tradiție în Bahrain. Traseul perlelor din Bahrain este un patrimoniu mondial UNESCO.

„Din nou, Împărăția cerurilor este ca un negustor în căutarea unor perle fine, care, găsind o perlă de mare valoare, a mers și a vândut tot ce avea și a cumpărat-o.” Matei 13: 45-46.

Oamenii din Baharain ar putea crede că Domnul s-a gândit o persoană din țara lor când a învățat această pildă.

• Ce este "Împărăția cerurilor? Este locul în care Împăratul Cerurilor stăpânește asupra sufletelor bărbaților și femeilor și le dă Viața veșnică. Împăratul Cerurilor este Domnul Isus Hristos care a suferit și a murit pentru a plăti păcatele oamenilor ca să poată intrai în Împărăția Sa. Rugați-vă ca Bahrainii să ajungă să cunoască adevărul Împărăției Cerurilor și pe Domnului Isus Hristos.

• De ce Împărăția lui Dumnezeu este o perlă de mare valoare? Împărăția lui Dumnezeu este veșnică. Cei care sunt în Împărăția lui Dumnezeu au viața veșnică. Acest lucru este mult mai prețios, mult mai valoros decât orice în această lume. Rugați-vă ca Bahrainii să cunoască valoarea Împărăției Cerurilor care depășește orice perlă cât de prețioasă ar fi ea.

• De ce omul care a găsit perla a vândut tot ce avea de cumpărat? Bărbatul trebuia să intre personal în posesia perlei de mare valoare. Prețul perlei era mai mare decât tot ce avea. El a trebuit să renunțe la controlul vieții sale, al propriei sale voințe, pentru a-l face pe Domnul Isus Hristos să devină Împăratul vieții sale. Domnul Isus Hristos trebuie să domnească ca un împărat pentru ca oamenii să intre în Împărăția Sa eternă. Rugați-vă ca Bahrainii să dea controlul vieții lor Domnului Isus Hristos.

Există câțiva oameni din Bahrain care și-au dat deja viața Domnului Isus Hristos și sunt cetățeni ai Împărăției lui Dumnezeu. Te rog, roagă-te să crească în harul și cunoașterea Domnului și Mântuitorului nostru. Vă rugăm să vă rugați pentru a putea să se întâlnească împreună și să se închine Domnului în duh și în adevăr în propria biserică din Bahrain.

Vă mulțumim pentru rugăciunea alături de frații și surorile din Bahrain, voi care ați găsit și cumpărat perla de mare valoare și doriți ca și alții să o găsească.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: