Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

26 Martie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU CREDINCIOȘII CONVERTIȚI DE LA ISLAM

Cererile de rugăciune

În această săptămână, într-o clasă de muncitori, unul dintre profesori a menționat un instrument muzical care este folosit la serviciile religioase. Apoi, un cursant din primul rând a întrebat despre acest instrument, spunând că l-a văzut într-o biserică. Acest lucru a stârnit curiozitatea profesorului și l-a întrebat pe cursant dacă este creștin. Cursantul a răspuns: „Da”. Continuînd să-i pună întrebări, profesorul a aflat că acel cursant și sora sora lui sunt foști musulmani, care au devenit recent credincioși în Isus. Cursantul a apreciat faptul că profesorul a profitat de ocazie, i-a pus întrebări și a vorbit cu el în prezența celorlalți, deoarece părinții cursantului nu sunt interesați de această credință.

Cursantul pare îndrăzneț și dornic să cunoască mai mult. El dorește să se întâlnească cu profesorul, deoarece are întrebări despre Biblie pe care vrea să i le pună. Profesorul dorește să cunoască povestea cursantului. Să ne rugăm ca acest cursant să aibă harul să continue să se dezvolte, să găsească un grup demn de credincioși serioși și să devină puternic în cunoaștere și credință.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: