Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

25 Octombrie 2017

SĂ NE RUGĂM ASTĂZI PENTRU OMAN

CERERI DE RUGĂCIUNE

În această lună PTAP se alătură WIN1040 (win1040.com) în rugăciune pentru țările neevanglelizate din lume. 25 octombrie este ziua de rugăciune pentru Oman. Să continuăm să mijlocim pentru Oman împreună cu mii de oameni din întreaga lume pentru ca Dumnezeu să zidească biserica locală din această țară.

MOTIV DE MULȚUMIRE

Să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru că guvernul Omanului dorește să vadă mai mulți cetățeni ai țării lor să se alăture forței de muncă existente și încearcă să ajute la educarea lor și apoi să-i angajeze și să aibă succes în câmpul muncii (Biblia, Psalmul 111:6).

CERERE DE RUGĂCIUNE

Să ne rugăm ca mai mulți localnici să fie dispuși să accepte locuri de muncă de nivel scăzut și mediu. Acestea nu sunt la fel de atrăgătoare ca locurile de muncă mai bine plătite, dar sunt esențiale pentru dezvoltarea țărilor (Biblia, Proverbe 14:23).

RUGĂCIUNE PENTRU TRANSFORMARE

Să ne rugăm ca poporul oman să fie transformat dintr-un popor mândru, binecuvântat de zăcămintele de petrol, în oameni smeriți, care să-L caute și să-L găsească pe Isus (Biblia, Matei 19:26).

CHEMARE LA MÂNTUIRE

Să ne rugăm ca acei foarte puțini credincioși în Domnul Isus să nu se rușineze de Evanghelie, ci să spună familiilor și prietenilor despre puterea Lui salvatoare (Biblia, Romani 1:16).

Sursa: Anul trecut au fost angajați mai mulți emigranți decât cetățeni ai Omanului: Banca Centrală a Omanului

SĂ CONTINUĂM SĂ NE RUGĂM PENTRU SOHAR

Mai devreme în această lună ați primit cereri de rugăciune despre Sohar - un oraș din Oman. Să continuăm să ne rugăm pentru Sohar în timp ce urmărim următorul videoclip.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: