Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

25 Mai, 2017

Să ne rugăm ca Isus să le iasă înainte oamenilor în timpul Ramadanului

Cererile de rugăciune

• Ramadanul începe sâmbătă (27 mai), și mulți oameni din întreaga Peninsula Arabică vor posti, vor participa la rugăciuni speciale la moschei și își vor petrece timpul citind mai mult Coranul. Să ne rugăm ca Isus să li Se arate multora în vise și viziuni în timpul acestei sărbători speciale, și să existe o foame după Adevăr în inimile multor oameni din Peninsula Arabică. De asemenea, să ne rugăm în această perioadă pentru creștinii proveniți dintre musulmani - ca ei să rămână tari credința lor și să nu le fie rușine de Evanghelie.

• Să ne rugăm pentru credincioșii din Peninsula Arabică – „să se ţină în dragostea lui Dumnezeu” (Iuda 1:21). Să ne rugăm ca aceștia să primească cu bucurie râurile de apă vie, care nu seacă niciodată, adică dragostea lui Dumnezeu, și să-L laude pe Domnul pentur acestea. Să ne rugăm pentru credincioși ca ei să simtă dragostea lui Dumnezeu la locul de muncă, pe străzi, în discuții cu vecinii, în tot ce fac ...

• Potrivit agenției de știri Reuters, o epidemie de holeră a lovit Yemenul, cu peste 50 de decese numai în capitală. Lucrătorii de la salubritate au fost în grevă, deoarece nu și-au primit salariul. Oamenilor li s-a spus că legumele sunt contaminate. Să ne rugăm pentru cei care sunt în doliu pentru că i-au pierdut pe cei dragi. Să ne rugăm ca epidemia să fie oprită și holera să fie eliminată. De asemenea, să ne rugăm pentru pace în Yemen.