Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

25 Ianuarie, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU CREDINCIOȘI ȘI NOI OPORTUNITĂȚI

• Să ne rugăm ca Domnul să deschidă uși noi pentru noi proiecte. Să ne rugăm ca Domnul să ne asigure fondurile necesare pentru un proiect media de producere a 50-75 videoclipuri (de 5-10 minute) în dialectul local pentru a putea vesti Evanghelia poporului saudit folosind diferite platforme de socializare. Arabii saudiți sunt printre cei mai activi utilizatori ai retețelor media de socializare. Să ne rugăm ca acest proiect să devină o realitate pentru ca mulți să vină la credință și să fie ucenicizați în același timp.

• Să ne rugăm pentru credincioșii în Hristos care întâmpină împotrivire, ca să poată rămâne tari în credință. Să ne rugăm ca Dumnezeu să le dea curaj, înțelepciune și putere în provocările cu care se confruntă.

• Să ne rugăm pentru cei mulți din Yemen, care suferă foamete din cauza războiului. Să ne rugăm ca embargourile să fie ridicate, iar alimentele care vor fi trimise să ajungă la cei în nevoie.

CONCENTRARE ASUPRA ORAȘELOR (CITY FOCUS)

PTAP este în parteneriat cu alți credincioși pentru a se ruga pentru orașe-cheie, strategice, din întreaga Peninsulă Arabică. În această lună ne rugăm pentru orașul Dibba din Emiratele Arabe Unite (EAU). Să ne rugăm în mod special ca Domnul secerișului să trimită lucrători în Dibba, EAU. În orașele pentru care ne rugăm nu sunt deloc martori creștini sau sunt foarte puțini. De asemenea, să ne rugăm ca Domnul să trezească duhul credincioșilor indieni și filipinezi care locuiesc în Dibba, ca ei să împărtășească mesajul Evangheliei cu vecinii lor arabi.

Haideți să ne rugăm pentru Dibba prin videoclipul de rugăciune atașat!