Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

24 Iunie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU EVANGHELIZAREA DE VARĂ A REFUGIAȚILOR DIN EUROPA, CARE PROVIN DIN GOLFUL ARABIEI

Cereri de rugăciune

SĂ CONTINUĂM SĂ NE RUGĂM PENTRU PROGRAMELE DE EVANGHELIZARE DIN EUROPA DIN ACEASTĂ VARĂ, PRIN CARE CREDINCIOȘII VOR SLUJI ARABILOR VENIȚI DIN PENINSULA ARABICĂ.

Înainte de începerea proiectelor

• Să ne rugăm pentru siguranța celor ce călătoreasc și pentru un început bun al proiectelor de vară.

• Liderul unuia dintre proiecte a trecut printr-o operație. Tăietura nu s-a vindecat complet, așa că rana a trebuit să fie cusută din nou săptămâna trecută. Să ne rugăm pentru vindecare COMPLETĂ.

• Mai sunt de făcut pregătiri pentru primul ciclu de proiecte. Să ne rugăm ca toate lucurile să fie gata la timp.

• Unitatea nu este întotdeauna ușor de înfăptuit. Să ne rugăm pentru unitate între liderii și voluntarii participanți la primul ciclu al proiectului.

• Să ne rugăm ca liderii să îi conducă pe voluntari cu înțelepciune.

SĂ NE RUGĂM DEJA PENTRU ACEST PRIM CICLU AL PROIECTULUI:

• Să ne rugăm pentru roade dintre beneficiarii acestui proiect și aceste roade să rămână.

• Mulți oameni vor primi Biblii și alte materiale. Să ne rugăm ca persoanele care le primesc să poată lua cu ele aceste cadouri când se vor întoarce în țările lor.

• În acest prim ciclu al proiectului, echipa de slujire va prezenta proiectul în cadrul programelor bisericilor partenere. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să îi folosească în timp ce îi încurajează pe credincioșii din aceste biserici să-i primească cu brațele deschise și cu Evanghelia pe arabii care îi vizitează. Să ne rugăm ca unii dintre membrii bisericilor să se alăture echipei în acest prim ciclu al proiectului.

• Să cerem îndrăzneală pentru participanți, ca ei să primească aprobarea de a continua proiectul și în Peninsula Arabică.

• Să cerem protecția Domnului împotriva atacurilor diavolului. Să ne rugăm să nu experimentăm niciun fel de boală în acest prim ciclu de proiecte.

• Vremea bun îi atrage pe arabi afară din casele lor. Să ne rugăm pentru vreme bună în timpul acest prim ciclu.

SĂ NE RUGĂM URMĂTORUL VERSET PESTE PRIMUL CICLU AL PROIECTULUI:

„În adevăr, Evanghelia noastră v-a fost propovăduită nu numai cu vorbe, ci cu putere, cu Duhul Sfânt şi cu o mare îndrăzneală. Căci ştiţi că din dragoste pentru voi am fost aşa printre voi” (1 Tesaloniceni 1:5).

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: