Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

24 Decembrie, 2016

SĂ NE RUGĂM PENTRU PACE ÎN TIMPUL ACESTOR SĂRBĂTORI

„Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte”. – Ioan 14:27

Pacea pe care o dă Domnul Isus este nespus mai mare decât pacea pe care o oferă lumea. Cei mai mulți oameni din lume doresc pacea, dar aceasta este doar o pace pe care lumea o poate oferi. Isus oferă o pace cu mult mai mare. Este o pace care vine de la Dumnezeu și care permite celor care Îl urmează pe Isus să aibă pace cu adevărat; inima, mintea, sufletul și puterea se odihnesc în Dumnezeu. Este o pace care înlătură necazurile și temerile. Să ne rugăm ca musulmanii din Peninsula Arabică să vadă pacea pe care o au creștinii și să dorească și ei această pace bogată. Când ascultă de învățătura lui Isus, creștinii au această pace; să ne rugăm ca ei să asculte tot mai mult de Isus și să experimenteze pacea care vine de la El în vremuri de necaz și teamă. Să ne rugăm ca pacea lui Isus să domnească peste Peninsula Arabică.