The Arabian Peninsula Partnership

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

23 Noiembrie, 2016

SĂ NE RUGĂM PENTRU RĂSPÂNDIREA VEȘTII BUNE

Cereri de rugăciune

• În timp ce ne rugăm peste Peninsula Arabică vrem să-L căutăm pe Domnul pentru răspândirea continuă a Veștii bune. Să ne rugăm ca pe măsură ce ajung să-L cunoască pe Domnul, arabii din Golf să dorească să-i vadă și pe alții ajungând să-L cunoască.

M-ați auzit învățând lucruri care au fost confirmate de către mulți martori de încredere. Acum, la rândul vostru, transmiteți aceste adevăruri altor oameni de încredere, care să fie în stare să-i învețe pe alții. Suferiți împreună cu mine, ca buni ostaşi ai lui Hristos Isus. 2 Timotei 2: 2-3

• Rugați-vă ca arabii din Golf să ajungă să cunoască pe Tatăl, pe Fiul și pe Duhul Sfânt pentru ca apoi să spună altora, care să spună altora, care să spună și altora, la fel cum Pavel i-a scris Timotei și Timotei trebuia să spună la alții, iar acei alții să spună altora.

• Rugați-vă ca Evanghelia să fie transmisă de la o generație de credincioși la următoarea generație, apoi la generația următoare și așa mai departe. Rugați-vă ca pe măsură ce crește numărul ucenicilor, Isus să-Și zidească Biserica. Să ne rugăm pentru zădărnicirea atacurilor lui Satan împotriva bisericii. Aceasta este ceea ce numim mișcarea de facere de ucenici.

• Rugați-vă ca arabii din Golf să poată răbda suferința, la fel ca Pavel, în timp ce se formează ca „buni ostaşi ai lui Hristos Isus”.