Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

23 Mai 2018

RUGĂCIUNI PENTRU RAMADAN (SĂPTĂMÂNA 2): SĂ NE RUGĂM PENTRU COPIII DIN PENINSULA ARABICĂ

Copiii sunt un dar de la Domnul, iar părinții își doresc ce este mai bun pentru copiii lor. Din fericire, bogăția în petrol a țărilor din Peninsula Arabă a ajutat mulți copii. Din nefericire, aceasta a creat și o generație de băieți și fete care se luptă cu probleme de sănătate din cauza alimentației de tip fast-food și a stilului de viață sedentar. Obezitatea și diabetul sunt într-o creștere alarmantă în rândul copiilor. Prin contrast, copiii din Yemen suferă de foame datorită efectelor războiului civil. Organizația „Salvați copiii” raportează că aproximativ 130 de copii mor în fiecare zi din cauza foametei și a bolilor.

Mai multe informații despre copiii din Peninsula Arabică pot fi găsite AICI și în video de mai jos

RUGĂCIUNE:

Doamne Dumnezeule, ne rugăm pentru copiii din Peninsula Arabică, pentru cei care suferă din cauza exceselor din viețile lor. Ne rugăm să primească ajutorul de care au nevoie pentru a deveni disciplinați din punct de vedere fizic, printr-o alimentație sănătoasă și mișcare. Ne rugăm în mod special pentru copiii din Yemen, care au nevoie disperată de hrană și medicamente. O, Doamne, ai milă de ei! Chiar mai important de atât, ne rugăm ca toți aceia care trăiesc în belșug și cei care nu au nimic în lumea aceasta să audă despre marea Ta dragoste. Fie ca toți să audă Evanghelia harului lui Isus Hristos și să primească iertarea de păcate și viața veșnică pe care Tu le-o oferi. Amin.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: