Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

22 Aprilie 2020

SA NE RUGAM PENTRU ȘI ÎN TIMPUL RAMADANULUI

Ramadanul începe pe 23 aprilie 2020 (sau 24 aprilie 2020) în acest an. Pe parcursul lunii Ramadan, miliarde de musulmani vor posti, se vor ruga și vor citi Coranul ca o comunitate. Blocarea, curfews și restricțiile la adunările publice din majoritatea țărilor din cauza COVID-19 au redus pregătirile Ramadanului în acest an.

• n timp ce vecinii musulmani sunt restrictionati acasa, vrem să ne rugăm și să cerem ca Domnul Isus să îi viziteze în această lună în visuri și vedenii. Vrem să ne rugăm și să cerem ca Isus să se arate multor musulmani în această lună.

• Să ne unim cu alții anul acesta în rugăciunea pentru musulmanii din Peninsula Arabică și din întreaga lume în luna Ramadanului.

Resurse de rugăciune:

Prayercast - https://prayercast.com/love-muslims-home.html

30 days of prayer - https://www.30daysprayer.com/participate/


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: