Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

21 Marti, 2017

SĂ NE RUGĂM CA OCHII ȘI INIMILE SĂ FIE DESCHISE LA ADEVĂR

CERERI DE RUGĂCIUNE

• O discuție despre nașterea lui Mesia a stârnit interesul pentru relatarea biblică și astfel s-a ivit ocazia de-a împărtăși Cuvântul cu o femeie din loc. Să ne rugăm ca ea să citească, să înțeleagă și să afle cine este cu adevărat Isus Hristos.

• Două surori au avut numeroase vise în care au văzut un „om în alb“. Cu toate că ambele au fost vindecate fizic, încă nu înțeleg că, de fapt, Isus este Cel care li S-a arătat și le-a vindecat. Ele provin dintr-o familie puternic implicată în practici oculte. Să ne rugăm ca Domnul să le deschidă ochii, inimile și mințile la realitatea și puterea salvatoare a lui Isus și ca întreaga familie să fie eliberată din robia spirituală a răului.

Să ne rugăm pentru credincioși ca aceștia să comunice în mod supranatural mesajul Evangheliei astfel încât inimile necredincioșilor să fie străpunse și barierele culturale să fie depășite.