Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

MARTIE 2021

UN FOCUS SPECIAL DE RUGĂCIUNE PENTRU YEMENI ÎN MARTIE 2021 - INUNDA ACEST TEREN - Descărcați broșura de rugăciune aici: INUNDA ACEST TEREN (un fișier pdf);


21 Februarie 2021

FEBRUARI INIȚIATIVA DE RUGĂCIUNE SĂPTĂMÂNA 3- PREGĂTIREA PENTRU PERSECUȚIE

Pregătirea pentru persecuție Suferința este normală în lumea noastră căzută, iar pentru credincioșii din mediul musulman, BMB, o mare parte din suferința pe care o experimentează va fi direct legată de urmarea lui Hristos. Matei 10:36 este adesea o realitate BMB: „Dușmanii unei persoane vor fi cei din propria gospodărie”. Pentru multe BMB-uri din Peninsula Arabică, aceasta este o apariție zilnică; familia lor poate să-i bată, să-i închidă, să-i renege sau chiar să-i omoare pentru că l-au urmat pe Hristos.

Ca Trup al lui Hristos, să ne sprijinim frații și surorile BMB din Peninsula Arabică, rugându-ne să fie bine pregătiți pentru persecuție când va apărea.

„Într-adevăr, toți cei care doresc să ducă o viață evlavioasă în Hristos Isus vor fi persecutați”,2 Tim 2:12

„Amintiți-vă cuvântul pe care vi l-am spus:„ Un slujitor nu este mai mare decât stăpânul său. Dacă m-au persecutat, te vor persecuta și pe tine. Dacă mi-au ținut cuvântul, îl vor păstra și pe al tău. ” Ioan 15:20

• Rugați-vă ca BMB-urile AP să înțeleagă că persecuția este o parte normală a urmării lui Hristos și nu o pedeapsă pentru păcatele lor sau alegeri greșite.

• Rugați-vă pentru BMB-uri pentru a dezvolta o înțelegere clară a noii lor identități în Hristos. Mersul strâns cu Domnul și conștientizarea faptului că trăiesc în prezența Lui îi vor duce prin vremurile dificile de persecuție.

• Roagă-te ca BMB să cunoască, să înțeleagă și să memoreze cuvântul lui Dumnezeu. Adesea în timpul persecuției, un credincios nu va avea acces la cuvântul scris. Rugați-vă ca BMB să ascundă cuvântul lui Dumnezeu în inimile lor, astfel încât să se poată agăța de adevăr în timpul persecuției.

• Roagă-te ca BMB să aibă o înțelegere profundă a rugăciunii. Rugați-vă pentru ca aceștia să „se roage tot timpul în Duh, cu toată rugăciunea și rugăciunea” Ef. 6:18. Roagă-l pe Duhul Sfânt să-i învețe diferite tipuri de rugăciuni: ascultarea, strigarea, lamentarea, laudarea, petiționarea și rugarea cuvântului lui Dumnezeu.

• Roagă-te ca BMB să poată discerne când să rămână în situații de persecuție și când să fugă. (Mat. 10:23). Rugați-vă împotriva oricărei condamnări din partea lor sau a celorlalți pentru deciziile lor.

• Rugați-vă ca BMB să aibă înțelepciune și discernământ în alegerea cuvintelor și acțiunilor lor. Cuvintele și acțiunile neînțelepte pot duce la persecuții inutile, iar un cuvânt rostit corect poate îndepărta mânia persecutorilor.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: