Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

20 Octombrie, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU ORAȘUL SOHAR

Soharul este cel mai mare oraș din nordul Omanului.

http://files.constantcontact.com/198b864e001/eeea0ea8-fb91-4a34-aa68-7453b25fd932.jpg

Aflăm din istorie că episcopul Sohar a fost unul dintre delegații participanți la Consiliul de la Niceea din anul 325 d.Hr. În acest consiliu a fost afirmată divinitatea lui Isus Hristos.

În trecut, Soharul a servit ca port și capitală a Omanului. Fiind unul dintre cele mai mari porturi din țară, guvernul omanian investește în această regiune pentru a consolida economia și promovează și alte industrii, în afară de industria petrolieră. Aici cuprul este exploatat de ani de zile, iar industriile oțelului și a aluminiului sunt în creștere. Orice dezvoltare aduce locuri de muncă, muncitori din străinătate, mall-uri mai mari, spitale și universități. Toate acestea fac parte din dezvoltarea orașului Sohar.

Mulți locuitori din Oman pretind că Sinbad Marinarul s-a născut aici. Dar și alte orașe pretind același lucru!

CERERI DE RUGĂCIUNE:

• Să ne rugăm ca odată cu creșterea în importanță a orașului Sohar, Evanghelia să fie vestită tot mai mult și să se răspândească în tot orașul (Coloseni 1:6).

• Să ne rugăm ca Dumnezeu să-Și zidească biserica în Sohar între poporul oman și ca porțile Locuinţei morţilor să nu o biruie (Matei 16:18). Să ne rugăm pentur existența unei biserici la fel ca în zilele episcopului Sohar.

• Să ne rugăm ca, odată cu venirea în Sohar a mai multor muncitori străini, Domnul secerișului să trimită mai mulți lucrători.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: