Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

20 Ianuarie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU CEI PENTRU CARE NE-AM MAI RUGAT

Cererile de rugăciune

• În noiembrie, v-am cerut să ne rugăm pentru un frate din loc, a cărui soție a fost foarte bolnavă. Ea este mult mai bine și vă mulțumim pentru rugăciunile voastre!

• Iată ce ne-a scris: „Vă mulțumesc foarte mult pentru rugăciunile voastre. În ultimele două săptămâni, am văzut o îmbunătățire deosebită a sănătății soției mele. Sângerarea ei s-a oprit aproape complet, iar numărul de globule roșii din sânge crește tot mai mult! Doctorii nu au nici o explicație pentru acest lucru (ei ne-au recomandat intervenția chirurgicală, dar acum probabil nu va mai fi necesară). Dar noi știm cine este Marele nostru Medic și suntem foarte recunoscători pentru rugăciunile tuturor sfinților din întreaga lume, care s-au unit cu noi în mijlocire. Dumnezeu să vă binecuvânteze în timp ce continuați să lucrați pentru Împăratul și Împărăția Sa”.

• Să ne rugăm pentru fratele din loc, pentru a cărui soție ne-am rugat. Să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru progresul evident în ce privește sănătatea ei. Să continuăm să ne rugăm pentru el. În prezent, el are mult mai mult timp și mai multe oportunități de-a se întâlni cu oameni din loc pentru a împărtăși Evanghelia în multe locuri în timpul săptămânii. El este foarte încurajat de modul în care lucrează Duhul lui Dumnezeu în viețile localnicilor și ale credincioșilor din întreaga lume.El ne cere să ne rugăm ca Domnul să-i dea discernământ în slujirea lor față de localnici, astfel încât să-și investească într-un mod strategic resursele pentru Împărăție în conformitate cu conducerea lui Hristos și nu cu propria înțelegere. El cere, de asemenea, să ne rugăm pentru mântuirea familiei sale, în special a fraților săi și a surorilor sale.

<

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: