Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

19 Noiembrie 2019

SĂ NE RUGĂM PENTRU YEMEN

Mai jos este o prezentare generală a situației din Yemen. Acesta nu este un raport creștin, dar este o imagine de ansamblu bună a problemelor din Yemen. Acest videoclip ține doar 7 minute. Să ne facem astăzi timp ca să ne rugăm pentru Yemen.

De ce este Yemenul în război? | Începe aici

Cereri de rugăciune:

• Să ne rugăm pentru sfârșitul războiului din Yemen. În sudul țării s-au făcut câțiva pași mici pentru a încheia lupta acolo, dar aceasta este doar o mică parte din imaginea de ansamblu.

• Să ne rugăm pentru cele 24 de milioane de oameni din totalul populației de 27 de milioane, care au nevoie de ajutor alimentar și alte ajutoare. Există mari suferințe și toate sunt create de om.

• Să ne rugăm pentru familiile care au pierdut atât de multe - case, surse de venit, membri ai familiei, persoane dragi... În unele rapoarte se afirmă că în Yemen peste 100.000 de oameni au murit din cauza războiului.

• Să ne rugăm ca Evanghelia să se răspândească în Yemen. În ciuda tuturor suferințelor și a durerii, mai mulți yemeniți umblă în prezent cu Domnul Isus decât de când musulmanii a preluat controlul asupra acestei țări. Să ne rugăm ca mai mulți oameni să ajungă să-L cunoască pe Domnul Isus și să-și găsească speranța în El.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: