Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

19 Mai 2018

SĂ NE RUGĂM CA DOMNUL SECERIŞULUI SĂ SCOATĂ LUCRĂTORI LA SECERIŞUL LUI

Cererile de rugăciune

În vara aceasta, o lucrare importantă din Europa se concentrează asupra împărtășirii Evangheliei cu vizitatorii din Golful Arabic. Termenul limită pentru înscrierea voluntarilor pentru această slujire se apropie repede. Este nevoie de 30 de voluntari, dar până în prezent s-au înscris doar 13 pentru cele două săptămâni de slujire în această vară. Să ne rugăm ca până la sfârșitul lunii mai să se înscrie cel puțin 15 lucrători, care să slujească voluntar în acest proiect european.

Cererile pentru instruirea credincioșilor cu scopul inițierii „Mișcărilor de facere de ucenici” se înmulțesc repede. Numeroase studii biblice intitulate „Descoperă Biblia” au loc în mai multe limbi și în diferite zone ale Peninsulei Arabice și se răspândesc dincolo de frontierele internaționale, în timp ce oamenii se conectează cu ajutorul programului Skype sau călătoresc. Aceste studii constituie o metodă simplă, transferabilă și ușor de reprodus pentru a prezenta oamenilor Cuvântul lui Dumnezeu și de a-i ajuta în același timp să aibă o experiență personală cu Domnul. Se pot face chiar și cu cei analfabeți. Să ne rugăm ca Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, să se răspândească repede și credincioșii să fie protejați și numărul lor să crească. Să ne rugăm ca acele persoane care au gustat și au văzut că Domnul este bun prin intermediul Scripturilor, al mass-mediei creștine, al vindecărilor, eliberărilor, răspunsurilor la rugăciune, al viselor și viziunilor etc., să ajungă să fie mântuiți prin credință, prin har.

SĂ NE RUGĂM CA DOMNUL SECERIȘULUI SĂ REVERSE TREI LUCRURI PESTE POPORUL PENINSULEI ARABICE:

1- Adevărul despre ceea ce a făcut El pentru om prin Domnul Isus Hristos.

2- Credința necesară pentru a crede Adevărul atunci când îl aud.

3- Pocăința pentru a se întoarce de la păcat și a primi Adevărul pentru salvarea sufletelor lor.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: