Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

August 19 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU HAJJ ȘI EID AL-ADHA

Cereri de rugăciune - 19 august 2018

Rugăciunea HAJJ 2018

În perioada 19-21 august 2018, noi, cei de la PTAP căutăm 100.000 de oameni din întreaga lume să ni se alăture în rugăciune și post, pentru cele două milioane de musulmani care pleacă în Hajj, pelerinajul musulman la Mecca.

Hajjul este unul dintre cele cinci slujiri obligatorii pentru toți musulmanii. Orașul Mecca este centrul întregii lumi musulmane. Acesta este locul unde se desfășoară Hajjul și locul spre care un musulman își îndreaptă zilnic rugăciunile. Prin urmare, există multe bariere care împiedică răspândirea Evangheliei la acești oameni în această perioadă a anului.

Cu toate acestea, Dumnezeul nostru nu cunoaște bariere! Prin urmare, dorim să ne adunăm împreună pentru a posti și ruga pentru acest eveniment monumental - ca Dumnezeu să facă ceva cu adevărat miraculos, ceva ce numai El poate face.

Vrei să ni te alături în acest efort, precum și în informarea cât mai multor creștini despre această inițiativă de rugăciune și post?

AM CREAT PENTRU TINE TREI RESURSE:

1. Un videoclip de promovare a rugăciunii Hajj: - –Scopul acestuia este să prezinte acest eveniment și să-i invite pe alții să ni se alăture în aceste trei zile de rugăciune și post.

2. Un ghid de rugăciune Hajj și un video de rugăciune Hajj: -3. Am creat un ghid de rugăciune de 4 pagini care a fost tradus în mai multe limbi (inclusiv coreeană, arabă, spaniolă, chineză, germană, și portugheză). Există, de asemenea, un videoclip corespunzător care poate fi vizionat.

• Vă rugăm să transmiteți resursele de mai sus la toți cei pe care îi cunoașteți și, de asemenea, nu ezitați să editați aceste materiale după cum credeți că este necesar. De asemenea, în ce privește postul, postiți după cum puteți – renunțați doar la o masă, postiți o zi întreagă, toate cele trei zile, individual, ca grup etc

• Vă rugăm să ne comunicați numărul aproximativ de credincioși din sfera voastră de influență și, de asemenea, țara în care s-au rugat în aceste trei zile.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: