Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

18 Mai 2020

NOAPTEA PUTERII” (19 MAI 2020)

„Noaptea puterii” (19 mai 2020) este cea mai sfântă zi din Islam. Considerată perioada în care Mohammed a primit cuvintele pentru Coran, acesta este un eveniment spiritual catalitic pentru națiunile islamice.

În această noapte, mulți cred că rugăciunile lor sunt ascultate și așteaptă revelații prin vise și viziuni. Deci, mulți stau toată noaptea rugându-se.

Vă rugăm să vă alăturați-ne pentru a ne ruga pentru:

• inimile musulmanilor din toată Peninsula Arabică și din lumea islamică să fie deschise pentru a primi Adevărul

• Isus să-i viziteze pe mulți în vise și viziuni în această noapte

• Moscheele sunt închise, inclusiv marea moschee din Mecca (masjid al-haram) - roagă-te să întâmpine dragostea, mângâierea și pacea lui Isus Hristos în acest moment dificil

„Căci Fiul Omului a venit să caute și să-i salveze pe cei pierduți”. Luca 19:10

"Eu sunt calea și adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine." Ioan 14: 6

"Mântuirea nu se găsește în nimeni altcineva, căci nu există niciun alt nume sub cer dat omenirii prin care trebuie să fim mântuiți." Fapte 4:12


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: