Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

18 IANUARIE 2021

CAMPANIE DE RUGĂCIUNE PE 3 IANUARIE - RUGAȚI-VĂ PENTRU QATAR

Qatar, Dragostea pentru sport În cea de-a treia săptămână de rugăciune pentru Qatar, ne vom concentra rugăciunile pe educație, cultură și sport - toate aspectele importante ale vieții în Qatar și sectoarele în care există credincioși care lucrează acolo.

FAPTE 2: 41 „CEI CARE AU ACCEPTAT MESAJUL SĂU AU FOST BOTEZAȚI ȘI APROXIMATIV TREI MII AU FOST ADĂUGAȚI LA NUMĂRUL LOR ÎN ZIUA ACEEA”.

• Turneul mondial FIFA 2022 de fotbal (fotbal) va avea loc la Doha. Aceasta va fi prima dată când FIFA are un turneu într-o țară arabă. Stadioanele și complexele sportive de ultimă generație sunt construite cu milioane de dolari și munca oamenilor din întreaga lume. Roagă-te ca va fi un succes. Rugați-vă credincioșii în Hristos care locuiesc deja acolo, precum și pe cei care vor veni și își vor împărtăși credința cu toți sportivii, pr

• Fundația Qatar pentru Educație, Știință și Dezvoltare Comunitară a crescut cu succes nivelul de educație din Qatar la standarde internaționale. Universitățile din întreaga lume au acum campusuri în Doha. Dintre studenții primari, de liceu și de facultate din acest program, marea majoritate provin din Qatar. Mulțumește lui Dumnezeu pentru educația pe care o primesc studenții și roagă-te să continue să se îmbunătățească. Rugați-vă ca fiecare dintre elevi să audă într-o bună zi despre Mântuitorul, care i-a creat, îi iubește și vrea să-l urmeze. Rugați-vă pentru educatorii care Îl urmează pe Domnul, pentru ca aceștia să împărtășească fidel dragostea Lui în acțiune și cuvânt, elevilor și profesorilor cu care lucrează.

• Lăcomia este un viciu cu care toți oamenii se luptă, dar este deosebit de comun cu cei bogați. A avea mai multă satisfacție? Există vreodată un moment în care unul cu un cont bancar nelimitat are suficient? Rugați-vă pentru cei bogați, care se luptă cu idolul materialismului. Vă rugăm să vă rugați ca Qataris să recunoască această luptă și să caute schimbarea.

• Muzeul de Artă Islamică, care se află frumos lângă portul Doha, este unul dintre cele mai bune din regiune. Uimitorul Muzeul Național din Qatar a fost deschis în 2019. Unii membri ai familiei regale sunt colecționari de artă serioși, precum și proclamatori dornici de istoria lor națională. Multe opere de artă celebrează creația. Rugați-vă ca pe măsură ce colecționarii privesc noi piese de artă de cumpărat și, pe măsură ce reflectează asupra trecutului lor, se vor gândi la Creator și vor dori să afle mai multe despre El. Vă rugăm să vă rugați ca comercianții și colecționarii de artă care îl iubesc pe Isus să-și împărtășească credința cu familia regală și foarte bogată din Qatar. Vizitați site-ul nostru web și găsiți-ne online.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: