Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

18 Ianuarie, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU ADEVĂRUL DESPRE TATĂL, FIUL ȘI DUHUL

Pentru musulmanii din Peninsula Arabică (PA) este o luptă să accepte cea mai mare parte din elementele de bază ale creștinismului pentru că sunt contrare concepției lor despre Dumnezeu. Le este foarte dificil să se gândească la Dumnezeu ca Tată, sau chiar mai mult decât atât, ca Tati (Ava). De asemenea, conceptul Trinității este un mare obstacol. Se crede că Dumnezeu nu-Și împărtășește divinitatea cu nimeni, deci le este greu să-I accepte pe Isus și Duhul Sfânt. O altă dificultate este jertfirea lui Isus Hristos pe cruce. Se crede că dacă Hristos era Dumnezeu nu ar fi trebuit să moară pe o cruce rezervată pentru criminali. De asemenea, se crede că nici un om poate muri pentru păcatele altuia, ci fiecare trebuie să plătească pentru greșelile lui. Oamenii din această regiune se lupptă cu cele mai multe adevăruri de bază pe care le găsim în Cuvântul lui Dumnezeu.

• Să ne rugăm ca adevărul despre Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt să fie descoperit în toată această regiune. Să ne rugăm ca mulți din această regiune să ajungă să înțeleagă ce a realizat Isus pe cruce. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să fie turnat peste inimile și viața oamenilor din această regiune. Să ne rugăm pentru intervenția personală a lui Dumnezeu în această zonă a lumii.

Un tânăr Îl laudă pe Dumnezeu pentru că a fost cu el în împrejurări dificile. Dumnezeu a promis poporului Său: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi”. Rugați-vă pentru credincioșii din PA, care se luptă cu circumstanțele în care se găsesc, fie că este vorba de suferință fizică sau lipsa de libertate de a trăi în mod deschis pentru Hristos. Rugați-vă ca Dumnezeu să le dea bucurie chiar și în suferințele lor.

Îmi ridic ochii spre munţi…De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul. Psalmul 121:1-2