Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

18 Februarie 2018

MĂRTURIE DIN PENINSULA ARABICĂ

Cererile de rugăciune

Dumnezeu face lucruri uimitoare în viața familiilor arabe din Peninsula Arabică (PA)! Prezentăm în continuare un răspuns la multe dintre rugăciunile noastre pentru PA. Iată mărturia unei femei din loc:

Am început să mă gândesc de ce există astăzi atât de multe războaie în lumea musulmană..

De asemenea, am început să mă gândesc la religie mult mai mult decât înainte. Apoi, Isus a venit la mine într-un vis și mi-a vorbit despre veșnicie. I-am pus multe întrebări lui Isus și El mi-a dat răspunsuri foarte clare. Dimineața m-am trezit plină de pace. Apoi am vorbit cu soțul meu și el a fost șocat. Cu toate acestea, el a înțeles despre ce a fost vorba, fiind ajutat de detaliile clare ale conversației dintre mine și Isus. În cele din urmă, el a fost mulțumit de răspunsurile pe care le-am dat la întrebările lui și am început să căutăm amândoi pe internet mai multe răspunsuri. De asemenea, am vizionat programe TV creștine.

În acest timp, am știut că trebuie facem botezul în apă și ne-am gândit că o țară occidentală ar fi un loc sigur pentru a fi botezați. Ne-am gândit că putem merge într-o țară occidentală, batem la ușa oricărei biserici și pastorul de acolo ne va boteza.

Am ajuns în cele din urmă într-o țară occidentală.

De fapt, avem mai mulți copii care studiază la o universitate din această țară. Am aflat că nu era un moment potrivit să-i vizităm pe copiii noștri pentru că ei erau în timpul sesiunii de examene. Copiii nu s-au bucurat deloc de această vizită deoare s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău în familie. S-au gândit că poate noi, părinții lor, suntem bolnavi. Poate că eu, mama lor, am cancer și am mers pentru un control la spital. Dar am vorbit separat cu unul dintre fiii mei și i-am spus că trebuie să-i spun ceva important. I-am spus visul meu cu Isus. Dintr-o dată, el a început să sară în sus de bucurie, strigând: „Aleluia!” Am fost șocată și surprinsă. El mi-a spus că anul trecut, ei toți (toți copiii noștri) s-au întors la Domnul prin grupurile creștine de la universitate. Copiii noștri au început să frecventeze biserica și, începând de anul trecut, biserica s-a rugat pentru părinții lor, adică pentru mine și soțul meu.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: