Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

17 Mai, 2017

SĂ NE RUGĂM CA DUMNEZEU SĂ DUCĂ LA BUN SFÂRȘIT LUCRAREA PE CARE A ÎNCEPUT-O

Cererile de rugăciune

• Un fost student a venit în biroul profesorului împreună cu verișorul său, care în prezent își încheie cursul cu acest profesor. Acesta a spus că a vizitat biserica de emigranți și i-a plăcut. L-a întrebat pe profesor dacă știa despre această biserică, și această întrebare a dus la o discuție despre închinarea prin muzică și o împărtășire scurtă a Evangheliei. Cu altă ocazie, acest profestor a menționat în în clasă că în urmă cu un an la universitate a avut loc un eveniment care i-a schimbat viața. Odată, când a ajuns în biroul profesorului, o studentă l-a întrebat despre acel eveniment. Aceasta a fost o altă ocazie binevenită pentru împărtășirea Evangheliei. Să ne rugăm ca Dumnezeu să ducă la bun sfârșit lucrarea pe care a început-o în inima acestor studenți!

• Un grup de lucrători creștini s-a strâns ca să se roage și să mijlocească pentru Peninsula Arabică. Alătură-te acestor lucrători în timp ce stau în tăcere înaintea lui Dumnezeu, ascultă și cere-I lui Dumnezeu călăuzire ca să știi pentru ce să te rogi.

„Măcar că era Fiu, [Isus Hristos] a învăţat să asculte prin lucrurile pe care le-a suferit.” (Evrei 5:8) . Acest verset ne amintește că Domnul Isus a venit pe pământ ca să trăiască până la moarte în ascultare de Tatăl. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să îi călăuzească pe credincioșii din Peninsula Arabică. Să ne rugăm ca El să-l conducă pe poporul Său să facă voia Tatălui, astfel încât poporul Său să învețe ascultarea, la fel cum Isus Hristos a învățat-o.