The Arabian Peninsula Partnership

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

16 Noiembrie, 2016

CERERI DE RUGĂCIUNE

• Rugați-vă pentru o persoană care L-a primit pe Domnul în închisoare. Rugați-vă ca încercările entuziaste de a-și împărtăși credința să se bucure de acceptare din partea ascultătorilor și nimic să nu înăbușe mesajul.

• Este foarte greu pentru localnici să obțină un Nou Testament sau o Biblie. Cu toate acestea, o femeie din loc și-a asumat recent un mare risc și acum are Biblie. Rugați‑vă ca ea să o citească plină de pasiune, să înțeleagă ce citește și să primească mesajul cu inima plină de bucurie.

• Lăudați-L pe Domnul deoarece copiii unei surori credincioase și singure au ales să urmeze exemplul mamei lor și să fie botezați. Fie ca ei să fie o lumină în comunitatea lor. Rugați-vă ca tot mai mulți copii să audă vestea bună a Evangheliei și să-și predea viața lui Isus Hristos ca Mântuitor și Domn al lor.

• O tânără mamă, bolnavă de cancer într-un stadiu avansat, pare a fi foarte deschisă la lucrurile spirituale, dar nu înțelege Evanghelia. Rugați-vă ca discuțiile viitoare cu vecina ei credincioasă să o ajute să înțeleagă mesajul mântuirii. Rugați-vă ca ea să aibă de la Domnul confirmarea acestor adevăruri. Fie ca ea și familia ei să accepte lucrarea lui Dumnezeu în viața lor.

• Rugați-vă pentru credincioșii veniți din alte țări să studieze aici să fie martori vii în campusurile universitare. Rugați-vă în mod special pentru studenții locali care au descărcat Biblia de pe internet și o citesc.

• Un tânăr a primit recent un exemplar al Cuvântului după ce și-a exprimat dorința de a cunoaște mai multe despre Isus. Rugați-vă ca el să găsească timp pentru a citi Cuvântul și să-l înțeleagă, în ciuda unui program extrem de aglomerat și ca el să ajungă să creadă în Isus.

• Rugați-vă pentru liderii religioși locali ca să crească în cunoașterea credinței lor, să nu se mulțumească cu ceea ce știu și să continue să caute Adevărul. Fie ca ei să creadă că Isus este „oglindirea slavei lui Dumnezeu şi întipărirea Fiinţei Lui” (Evrei 1:3) și să împărtășească înțelegerea pe care o au celor asupra cărora au influență.

„Cum doreşte un cerb izvoarele de apă, aşa Te doreşte sufletul meu pe Tine, Dumnezeule! Sufletul meu însetează după Dumnezeu, după Dumnezeul cel Viu; când mă voi duce şi mă voi arăta înaintea lui Dumnezeu?” (Psalmul 42:1-2) Rugați‑vă pentru cei care cred în Hristos într-o țară din sudul Peninsulei Arabice. Rugați-vă ca ei să dorească să-L cunoască mai bine pe Dumnezeu și să crească în dragostea și devotamentul lor față de El. Rugați-vă ca să aibă curajul să împărtășească mesajul Său cu oamenii din jurul lor.

• Rugați-vă pentru un student orb și pentru un frate al lui tot orb. Tatăl lor nu-i recunoaște ca și copii ai lui și o bate pe mama lor. Rugați-vă ca Domnul Isus să li se descopere.