Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

06 Ianuarie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU CĂUTĂTORI ȘI CREDINCIOȘII SINGURI

CERERI DE RUGĂCIUNE

• Să-L lăudăm pe Domnul că o soră din loc, întoarsă de curând la Domnul, a putut să sărbătorească nașterea Domnului Isus Hristos cu câțiva membri ai familiei, chiar dacă aceștia încă nu știu că ea s-a hotărât să-L urmeze pe Isus. Să ne rugăm ca persoanele care au auzit relatarea Evangheliei să primească și să accepte confirmarea adevărului acesteia prin revelație, semne, minuni, vise sau viziuni.

• O tânără i-a spus prietenei ei, care este credincioasă: „Am nevoie de o viață nouă”. Să ne rugăm ca ea și mulți alții să-și deschidă inima față de Domnul și să ajungă să cunoască Cine este El cu adevărat și să găsească viața nouă în El.

• Să ne rugăm ca, în timp ce doi oameni continuă să studieze Cuvântul lui Dumnezeu, ochii lor să fie deschiși față de adevăr și să dorească să știe mai multe despre El. Fie ca ei să accepte mântuirea pe care El o oferă în dar și să devină martori ai Domnului Isus în comunitatea lor.

• Să continuăm să ne rugați pentru credincioșii care sunt singuri și nu au posibilitatea să aibă părtășie, să se închine și să studieze Cuvântul lui Dumnezeu împreună cu alți credincioși. Să ne rugăm ca aceștia să crească în credință și să se încreadă în Domnul. Să ne rugăm să găsească modalități de a-și împărtăși în siguranță credința lor cu alții și pentru formarea bisericii Domnului în locuri în care nu există încă biserică.

• Câțiva studenți se află într-o călătorie spirituală încercând împreună să afle mai multe despre Isus. Să ne rugăm ca nimic să nu-i împiedice să continue această călătorie și să ajungă să-și predea viața lui Isus Hristos ca Mântuitor și Domn.

• Să ne rugăm pentru „Jennifer”, cea pentru care ne-am mai rugat în trecut. Ea este o femeie din loc, care suferă din cauza efectelor magiei negre. Vestea bună este că prietenele ei credincioasce continuă să o iubească și să-i împărtășească Evanghelia. Vestea rea este că ea s-a îndepărtat recent de ele. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să continue să lucreze în viața ei, aducând-o înapoi la prietenele ei, astfel încât lumina lui Hristos să continue să strălucească în viața ei întunecată. Să ne rugăm ca Tatăl să-i vorbească prin Biblia la care are acces și prin vise cu Isus Hristos pe care le-a avut în trecut. Să continuăm să ne rugăm pentru mântuirea ei!

• De asemenea, să ne rugăm pentru un om din loc, din aceeași țară, care aude și el de multe ori Evanghelia împărtășită de un credincios. Amândoi acești bărbați au nevoie de lucrarea plină de putere a Duhului Sfânt care să le schimbe complet inima și mintea. Să ne rugăm ca Dumnezeu să facă acest lucru.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: