Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

15 Septembri 2020

RUGAȚI-VĂ PENTRU O MIȘCARE DE RUGĂCIUNE

• Roagă-te ca Dumnezeu să trimită mai mulți oameni să trăiască și să lucreze în Peninsula Arabică pentru care au o inimă, dorintă față de localnici, statornicia față de populația locală. Roagă-te ca Dumnezeu să deschidă ușile pentru ca oamenii să trăiască / să lucreze în această regiune, printre oamenii ei, pentru perioade lungi de timp.

• Lăudați-L pe Dumnezeu pentru prezența oamenilor concentrați în Regat în Peninsula Arabică în ultimele decenii

• Rugați-vă ca să existe o mișcare de rugăciune din Peninsula Arabică. Cu biserici din întreaga lume existente în această regiune, visăm la un efort de rugăciune unificat în rândul corpului mai mare în numele viitoarei biserici din țările din Golful Arabiei. Rugați-vă pentru ușile deschise pentru a vă conecta cu conducerea bisericii, pentru ca trupul să cunoască puterea rugăciunii și ca Dumnezeu să-și inspire puterea în acest efort.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: