Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

15 Ianuarie 2019

Să ne rugăm ca adevărul despre Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt să fie descoperit

Cererile de rugăciune

Pentru musulmanii din regiune, acceptarea majorității fundamentelor creștinismului este o luptă deoarece acestea sunt contrare concepției lor despre Dumnezeu. Le este foarte dificil să se gândească la Dumnezeu ca Tată. Și conceptul Trinității este un mare obstacol. Ei cred că Dumnezeu nu-Și împarte Dumnezeirea cu nimeni; prin urmare, le greu să-L accepte pe Isus și pe Duhul Sfânt. O altă dificultate este jertfa pe care Hristos a adus-o pe cruce. Ei cred că dacă Hristos ar fi fost Dumnezeu, atunci nu ar fi trebuit să moară pe o cruce rezervată criminalilor. În plus, musulmanii cred că nici un om nu poate muri pentru altul, ci fiecare trebuie să își ispășească propriile greșeli. Oamenii din această regiune se luptă cu unele dintre adevărurile cele mai importante din Cuvântul lui Dumnezeu.

• Să ne rugăm anul acesta ca adevărul despre Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt să fie dezvăluit în întreaga regiune. Să ne rugăm ca mulți oameni din această regiune să ajungă să înțeleagă lucrarea de pe cruce a Domnului Isus. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să coboare peste inimile și viețile oamenilor din această regiune. Să ne rugăm ca oamenii din această parte a lumii să experimenteze atingerea personală a lui Dumnezeu.

Vizitați site-ul nostru și găsiți-ne online la:

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: