Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

15 Februarie, 2017

SĂ NE RUGĂM CA OCHII SĂ FIE DESCHIȘI PENTRU A VEDEA ADEVĂRUL

O mamă, foarte drăguță și inteligentă, a trei copii mici a primit o copie a Cuvântului și este dornică să afle ce spune. Să ne rugăm ca ea să citească acest Cuvânt cu pasiune și înțelegere și ochii ei să fie deschiși să vadă adevărul.

Să ne rugăm ca vălul de pe ochii localnicilor să fie îndepărtat și ei să vadă adevărul așa cum este. Multe vindecări au loc printre localnici, dar oamenii se opresc aici pentru că sunt orbi față de adevărul din spatele minunilor! Să ne rugăm ca aceste minuni să ducă la mântuire prin credința în Isus!

Să ne rugăm pentru Sammy, o femeie a cărei spate a fost vindecat în urma rugăciunii. Să ne rugăm ca să se deschidă o ușă de prietenie cu persoana care s-au rugat pentru ea și astfel Sammy să audă și să primească adevărul.

Amy a auzit Vestea Bună, dar s-a simțit destul de stânjenită de acesta, chiar și după ce a fost vindecată de Domnul. Să ne rugăm ca barierele din inima ei să fie îndepărtate, ea să primească o mare înțelegere și să se predea Domnului cu bucurie.

Când Sarah și-a împărtășit singurătatea profundă cu vecinii ei credincioși, aceștia s-au rugat pentru ea. Apoi ea le-a spus că s-a simțit mult mai bine și liniștită, recunoscând că acestă stare a fost un rezultat al rugăciunilor lor. Să ne rugăm pentru o ușă deschisă ca să i se poată împărtăși Vestea Bună, inima ei să continue să se înmoaie și ea să accepte Vestea Bună a mântuirii prin credința în Isus Hristos.

În Peninsula Arabică există mulți muncitori străini credincioși (pakistanezi, filipinezi, indieni etc.). Rugați-vă ca dragostea și mărturia lor despre Isus să aibă impact asupra inimilor localnicilor. Mulți dintre ei fac diferite servicii în casele localnicilor și pot avea un impact major asupra întregii familii. Să ne rugăm ca acești credincioși să fie tari în dedicarea lor pentru Domnul Isus și să li se pună înainte uși deschise pentru a putea împărtăși Evanghelia.

Să ne rugăm ca mai mulți oameni să aibă vise și viziuni ale lui Isus. Mulți oameni se întorc la Domnul după ce au experimentat o astfel de întâlnire cu El; prin urmare să ne rugăm ca mai mulți oameni să aibă asemenea experiență! Și rugați-vă ca acei oameni care au avut vise/viziuni să caute oameni care cred în Isus pentru a le oferi mai multe informații.