Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

14 Iunie, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU ORAȘUL JUBAIL

Cereri de rugăciune

Așezat pe coasta de nord-est a Arabiei Saudite, Jubail este unul dintre cele mai mari orașe industriale din Orientul Mijlociu. Din 1975 până în prezent, Jubail a cunoscut o dezvoltare rapidă și un aflux de muncitori în petrochimie. Deși mulți oameni din întreaga lume vin să lucreze în acest oraș, Jubail rămâne predominant saudit (73%), făcând astfel din acesta un oraș care are nevoie de Evanghelie.

http://files.constantcontact.com/198b864e001/6a620806-2f63-476f-a663-8e6f3f842650.png

CERERI DE RUGĂCIUNE

1- Având în vedere concentrația de cetățeni saudiți din această regiune, să ne rugăm ca Domnul să trimită lucrători creștini în acest oraș, care să fie gata să stabilească relații personale cu oamenii din Jubail, și să folosească Evanghelia în conversațiile lor.

2- Să ne rugăm ca biserica locală să crească, nu numai în pasiunea lor pentru Isus, ci și ca aceasta să fie exprimată în viața de zi cu zi și să fie văzută de oamenii care trăiesc în acest oraș.

3- Să ne rugăm ca o dată cu apariția influenței occidentale în această regiune să intre și Evanghelia în această regiune prin intermediul YouTube, Facebook, a televiziunii și radioului. Rugați-vă ca oamenii să răspundă vestirii Evangheliei prin aceste mijloace și să aibă loc o ucenicizare profundă.