Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

13 Octombrie 2019

SĂ NE RUGĂM PENTRU REGI ȘI CONDUCĂTORI

Cereri de rugăciune

Biblia ne îndeamnă să ne rugăm pentru toți cei aflați în autoritate (1 Timotei 2:1-2). Când ne rugăm, Dumnezeu schimbă inimi: „Inima împăratului este ca un râu de apă în mâna Domnului, pe care îl îndreaptă încotro vrea” (Proverbe 21:1).

• La fel ca toți ceilalți oameni, conducătorii au nevoie de vindecare fizică și emoțională. Și lor le place să fie iubiți și încurajați. Au nevoie de îndrumare și direcție și, mai presus de toate, au nevoie de Isus Hristos.

• Să ne rugăm pentru regii și conducătorii din Peninsula Arabică. Să-I cerem Domnului Isus ca, prin puterea sângelui Său, să le ierte păcatele și să-i aducă la credința în El. Să ne rugăm ca aceștia să își predea inimile și să Îl accepte pe Domnul Isus ca Împărat absolut.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: