Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

11 Ianuarie, 2017

RUGAȚI-VĂ PENTRU A DOUA GENERAȚIE DE CREDINCIOȘI

„Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte”. – Ioan 14:27

• Știm că cei mai mulți credincioși din Peninsula Arabică sunt credincioși din prima generație. Islamul este puternic aici și acest lucru nu este surprinzător. Cu toate acestea, există și a doua generație de credincioși! Deși sunt puțini la număr, aceștia există! Vă rugăm să vă rugați pentru ei. În mod specific, rugați-vă pentru fiul adolescent al unei femei din loc. Am devenit credincios prin mama Lui. Ea ne-a cerut să ne rugăm pentru studiile sale, ca să fie un elev bun în școală, disciplinat și concentrat. De asemenea, să ne rugăm să fie un martor credincios al lui Hristos pentru alți elevi, atât prin viața lui cât și prin cuvintele sale. Să ne rugăm pentru protecție, deoarece persecuția va fi inevitabilă când ceilalți elevi vor afla despre credința lui. Rugați-vă ca Domnul să-l binecuvânteze și să-l înconjoare cu bunăvoinţa Sa, cum l-ar înconjura cu un scut (Psalmul 5:12).

• De asemenea, rugați-vă pentru mama lui, care simte că este atacată de cel rău. Ea încearcă să o ajute pe „Jennifer” despre care am scris în e-mailurile noastre din ultimele luni. Acum, acesată credincioasă simte că duhurile magiei negre din viața lui Jennifer o afectează pe ea. De aceea ea a început să postească. Rugați-vă ca Domnul să o protejeze pe această soră de orice rău. Continuați să vă rugați pentru Jennifer, care încă mai caută răspunsuri. Rugați-vă ca Domnul să o folosească cu putere pe această credincioasă ca să slujească în mod eficient lui Jennifer.