Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

11 Februarie 2018

SĂ NE RUGĂM ÎMPREUNĂ CU CREDINCIOȘII DIN YEMEN (YEMENIȚI)

Cererile de rugăciune

Mai jos prezentăm rugăciunile pe care le fac în prezent credincioșii yemeniți. Să ne rugăm împreună cu frații și surorile noastre care suferă nu numai din cauza războiului, ci și datorită persecuției religioase.

Doamne, ne rugăm pentru începutul unei noi zile, a unui an nou în care să-Ți slăvim Sfântul Nume prin viețile noastre. Doamne, ajută-ne să fim lucrători activi la secerișul Tău. Fie ca viața Ta să strălucească prin noi și ajută-ne să vedem țara noastră prin ochii Tăi. Ne rugăm ca anul 2018 să fie anul unor începuturi noi, un an al împăcării între partidele care se războiesc, un an al păcii, un an al încetării a focului și un an al reconstrucției țării noastre.

Ne rugăm să putem privi țintă la Cel Credincios și să credem că Yemenul va fi o țară care se va închina Ție, în timp ce continuăm să semănăm sămânța Evangheliei și să-i ajutăm pe vecinii noștri de o altă credință. Ne rugăm să nu ne obosim în facerea binelui, în ciuda persecuției, știind că la timpul potrivit, vom secera.

Ne rugăm ca versetul 2 Timothy 2:2

să fie în continuare baza biblică pentru creșterea bisericii din Yemen: - „Şi, ce-ai auzit de la mine în faţa multor martori, încredinţează la oameni de încredere, care să fie în stare să înveţe şi pe alţii”.

Ne rugăm ca Marea Trimitere să fie întotdeauna parte a misiunii bisericii din Yemen. De asemenea, ne rugăm pentru frații și surorile noastre care conduc întâlnirile credincioșilor. Ne rugăm ca, în timp ce învață împreună Cuvântul lui Dumnezeu, să poată să mărturisească și altora. Ne rugăm pentru mai mulți ucenici și pentru multiplicare.

Ne rugăm ca societatea noastră să fie transformată din temelii: dintr-o societate a violenței și urii să devină o societate a iubirii și a comunităților care restaurează vieți. Ne rugăm ca mulți oameni să vină la Hristos. Ne rugăm ca locuitorii Yemenului să îl primească pe Isus Hristos ca Mesia lor. Credem că Domnul va răspunde rugăciunilor noastre pe care le facem în numele lui Isus!

Mulțumim bisericii internaționale, fraților și surorilor noștri în Hristos din întreaga lume, care ne-au binecuvântat cu alimente, apă, locuri de muncă, salarii și îngrijire medicală pe care le-au oferit. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze pe voi și familiile voastre. Biserica din Yemen mulțumește lui Dumnezeu pentru că voi ați fost un răspuns la rugăciunile noastre.

Continuăm să ne rugăm pentru mai multe pături și haine călduroase care să-i protejeze pe copii de frigul iernii. Ne rugăm ca oamenii să aibă acces la asistență medicală adecvată. Cerem de asemenea locuri de muncă pentru credincioși și ca ei să primească salariile promise. Ne rugăm pentru mai multă publicitate a celor mai bune măsuri de igienă care să împiedice răspândirea bolilor și să vom putem oferi în continuare truse de igienă. Ne rugăm pentru comunități ca acestea să aibă acces la apă curată. Ne rugăm ca mai mulți oameni să poată primi sisteme de colectare și filtrare a apei pluviale.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: