Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

11 Decembrie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU BAHRAIN ȘI QATAR (SĂRBĂTORESC ZILELE NAȚIONALE SĂPTĂMÂNA VIITOARE)

Ziua națională a Bahrainului - 16 decembrie - Ziua Națională a Qatarului - 18 decembrie

BAHRAIN

1. Să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru mai multe contacte noi pe care le-am avut în ultimele luni cu credincioși locali și persoane interesate să citească Biblia. De asemenea, să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru rugăciunile stăruitoare și extinse pentru Bahrain, care au avur ca rezultat un nou interes pentru a afla mai multe despre Isus.

2. Între Bahrain și Arabia Saudită există o șosea peste mare pe care cei din Arabia Saudită pot ajunge cu mașinile în Bahrain, ceea de și fac la sfârșit de săptămână. Să ne rugăm ca mulți saudiți să audă Evanghelia în Bahrain, unde există mai multă libertate pentru a face acest lucru.

3. Să ne rugăm pentru populația sunită și pentru comunitățile de origine persană din Bahrain, care în prezent au mari nevoi spirituale. Majoritatea locuitorilor Bahrainului sunt șiiți

4. Să ne rugăm ca Dumnezeu să ridice mulți lucrători pentru secerișul Său din diferite locuri, cum ar fi bisericile de emigranți în care există mulți credincioși care îi pot evangheliza pe cei din Bahrein. Să ne rugăm pentru unitatea de viziune și pentru pasiune între toți credincioșii pentru a duce Evanghelia la poporul Bahrain. De asemenea, să ne rugăm pentru organizarea mai multor perioade de rugăciune prelungită și închinare!

Șoseaua dintre Bahrain și Arabia Saudită

QATAR

1. Qatarul este cu adevărat un pământ uscat și pustiu, atât fizic, cât și spiritual. Să ne rugăm pentru râuri în pustiu, ca locuitorii Qatarului să mănânce Pâinea vieții și să bea Apa vie și pe care le oferă Domnul Isus. În plus. să ne rugăm pentru credincioșii din Qatar. Din punct de vedere spiritual Qatarul poate fi un loc foarte descurajator. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să aducă renașterea și înnoirea.

2. Să ne rugăm folosind textul 1 Timotei 2:1-4. Să ne rugăm pentru conducătorii Qatarului, mai ales pentru emirul țării, Șeicul Tamim bin Hamed al Thani, pentru ca mulți să fie mântuiți prin cunoașterea adevărului Evangheliei harului care se găsește numai în Isus Hristos. Să ne rugăm pentru toți credincioșii – locali și emigranți – ca aceștia să poată trăi o viață pașnică și liniștită cu toată evlavia şi cu toată cinstea deoarece lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru. Să ne rugăm ca familii întreagi din Qatar să-L cunoască pe singurul Dumnezeu adevărat și pe singurul Mijlocitor între Dumnezeu și oameni, Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Însuşi ca preţ de răscumpărare pentru toţi.

3. În 2022, lumina reflectoarelor va fi asupra Qatarului deoarece va găzdui Cupa Mondială. Să ne rugăm ca ușile oportunității să se deschidă chiar acum pentru Evanghelie în această țară, care a fost închisă ani de zile pe multe fronturi.

Arabii din Qatar

Vizitați site-ul nostru și găsiți-ne online la:

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: