Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

10 Martie 2020

SĂ NE RUGĂM PENTRU PENINSULA ARABICĂ ÎN TIMP CE RĂSPUNDE LA COVID-19 DIN REGIUNE

Rugăciune săptămânală

• Să ne rugăm pentru înțelepciune pentru cei care conduc, în timp ce iau decizii cu privire la ce măsuri trebuie luate și cum să răspundă, deoarece COVID-19 s-a răspândit în toată regiunea.

• Să ne rugăm pentru conversații cu localnicii despre frica și anxietatea pe care mulți o au față de această boală și răspândirea ei. Să ne rugăm ca oamenii din Peninsula Arabică să recunoască faptul că nu sunt imuni la situația dezastruoasă din lume. Să ne rugăm ca să-și vadă nevoia de salvator, în timp se sentimentul lor de siguranță este zdruncinat. Din exterior, postul Paştilor poate părea asemănător cu postul pe care îl țin prietenii noștri în timpul Ramadanului. Să ne rugăm pentru oportunități de a vorbi despre semnificația și scopul acestui post.

• Să ne rugăm pentru înțelepciune ca să știm cum să le spunem că postul Paştilor este diferit de Ramadan și să le explicăm ce înseamnă postul în contextul creștin. Să ne rugăm ca localnicii să fie atrași de libertatea care se află în Domnul Isus și de relația personală pe care o avem cu Tatăl nostru ceresc.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: