Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

10 IANUARIE 2021

CAMPANIE DE RUGĂCIUNE PE 2 IANUARIE - RUGAȚI-VĂ PENTRU QATAR

Arabii din Qatar În timpul celei de-a doua săptămâni de rugăciune pentru Qatar, ne vom ruga împotriva spiritului autosuficienței și a idolilor materialismului și a bogăției. Îl vom cere pe Domnul să dezvăluie lipsa spirituală în rândul qatarilor.

MATEI 19: 24-25 ATUNCI ISUS LE-A SPUS UCENICILOR SĂI: „VĂ SPUN ADEVĂRUL, ESTE GREU PENTRU UN OM BOGAT SĂ INTRE ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR. DIN NOU, VĂ SPUN, ESTE MAI UȘOR PENTRU O CĂMILĂ SĂ TREACĂ PRIN OCHIUL UNUI AC DECÂT PENTRU UN OM BOGAT SĂ INTRE ÎN ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ”.

Qatar este una dintre cele mai bogate națiuni din lume.

• Când toate nevoile fizice sunt satisfăcute, când este disponibil orice lux la simpla atingere a cardului de credit, când mașina de lux Lamborghini stă în fața casei, este ușor de crezut că totul este bine pentru totdeauna. Nu există gând de eternitate. Cât de periculos este acest lucru?

• Lăcomia este un viciu cu care toți oamenii se luptă, dar este deosebit de comun cu cei bogați. A avea mai multă satisfacție? Există vreodată un moment în care unul cu un cont bancar nelimitat are suficient? Rugați-vă pentru cei bogați, care se luptă cu idolul materialismului. Vă rugăm să vă rugați ca Qataris să recunoască această luptă și să caute schimbarea.

• De fapt, vă rog să vă rugați ca qatarisii autosuficienți să rămână treji noaptea gândindu-se unde vor petrece veșnicia. Rugați-vă ca ei să pună la îndoială sincer dacă banii le aduc speranță pentru eternitate. Rugați-vă ca ei să strige către Dumnezeu pentru răspunsuri și să îi pună în contact cu credincioșii din El, care le vorbește despre viața veșnică în Hristos.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: