Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

08 Iunie 2020

RUGAȚI-VĂ PENTRU VINDECARE ASUPRA CELOR CARE SUFERĂ DE AFECȚIUNI DE SĂNĂTATE MINTALĂ

• Rugați-vă pentru persoanele care beneficiază în prezent de tratament pentru afecțiuni de sănătate mintală. Rugați-vă pentru eliberarea de boala lor și pentru ca inimile lor să se simtă auzite și iubite. Rugați-vă pentru siguranța lor și pentru acceptarea culturală, în ciuda recunoașterii nevoii lor de ajutor, mai ales în acest moment în care multe țări din Golf sunt sub carantină.

• Rugați-vă ca Dumnezeu să vindece stigmatul care există în jurul sănătății mintale în cultura Golfului Arab. Rugați-vă ca familiile să vină în jurul celor cu probleme de sănătate mintală în loc să le respingă.

• Rugați-vă pentru un anumit adolescent local, o vom numi Sarah. Rugați-vă ca Domnul Isus să o vindece complet de depresia cu care s-a confruntat în ultimii câțiva ani. Rugați-vă ca gândurile sinucigașe să înceteze complet. Rugați-vă ca ea să aibă vise asupra Vindecătorului în timp ce ea primește îngrijiri.

• Rugați-vă pentru lucrători din cadrul medical care lucrează pentru sănătatea mintală în Golful Persic (arab) Cereți înțelepciune, cunoștințe culturale și inovație, deoarece încearcă să ofere îngrijire. Solicitați ca persoanele cu influență să fie încurajate pentru a împărtăși fapte, pentru a stinge minciunile / tabuurile și pentru a indica oamenii unde sunt centrele în care pot primi tratament de la acești profesioniști.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: