Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

07 Iunie, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU QATAR ȘI RELAȚIILE SALE CU ȚĂRILE VECINE

Să ne rugăm pentru Qatar

1- Să cerem înțelepciune și claritate a viziunii pentru emirul Qatarului (regele) și pentru guvernul acestei țări, deoarece ca răspuns acestea trebuie să ia decizii importante și critice în următoarele zile și săptămâni.

2- Liderii țărilor implicate și pentur țările din Golf în general, care lucrează la găsirea unei soluții pentur actuala „criză diplomatică din Golf“.

3- Un duh de umilință și frică de Domnul. Lucrătorii creștini au simțit adesea că Qatar este ca un „frate mai mic“, care vrea să fie important și să aibă o influemță mai mare decât fratele său mai mare (Arabia Saudită). Să ne rugăm ca Dumnezeu să smerească și apoi să ridice Qatar pentru a binecuvânta neamurile pentru scopurile Împărăției Sale așa cum a făcut cu mulți frați mai mici din Biblie.

4- Să ne rugăm pentru persoanele care sunt afectate de ceea ce se întâmplă în prezent, deoarece aceste evenimente afectează aprovizionarea cu produse alimentare și alte bunuri de larg consum, și pot avea ca efect potențial creșterea prețurilor, pot afecta planurile de călătorie etc. Acest lucru îi va afecta cel mai mult pe lucrătorii străini.

5- Biserica să mijlocească pentru aceasta țară și regiune, cu o inimă iubitoare și plină de compasiune.