Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

07 Decembrie, 2016

ACTUALIZĂRI PRIVIND CERERILE DE RUGĂCIUNE ȘI RAPOARTE DE LAUDĂ

Actualizare cu privire la femeia din 28 octombrie

Mulți musulmani au de făcut o călătorie lungă ca să ajungă la credință, o călătorie cu multe suișuri și coborâșuri. În data de 28 octombrie, am împărtășit despre o femeie din loc, care este o victimă a magiei negre și care a avut, de asemenea, o viziune cu o cruce roșie pe peretele dormitorului ei. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru că femeile creștine continuă să se întâlnească cu ea și să slujească nevoilor ei. Această femeie, pe care de acum încolo o vom numi „Jennifer”, suferă de multă frică și anxietate din cauza magiei negre din viața ei. Ea se roagă lui Dumnezeu în numele lui Isus, dar continuă să citească Coranul pentru a găsi ușurare. Problema fundamentală este că familia ei practică magia neagră în casă și se întâmplă lucruri stranii. De exemplu, săptămâna trecută, ea a găsit-o în casă pe slujitoarea ei complet goală și buimacă. Inutil să mai spunem că acest lucru a șocat-o pe Jennifer. De asemenea, ea suferă de boli fizice despre care crede că provin de la cel rău. Ea este tot timpul plină de frică și are manifestări paranoice, crezând că este urmărită atât de oameni, cât și de demoni. Este disperată și are nevoie de rugăciunile noastre. La urma urmelor, ea are nevoie de Isus Hristos ca să o salveze de păcatele ei și să o înnoiască prin Duhul Sfânt. Atunci și numai atunci, demonii o vor părăsi pentru totdeauna. Continuați să vă rugați împreună cu noi pentru ea și mântuirea familiei sale. Rugați-vă ca Isus să elibereze întreaga familie de tirania celui rău. Rugați-vă ca Fiul lui Dumnezeu să nimicească lucrările diavolului din viața lor (1 Ioan 3: 8). De asemenea, rugați-vă ca această femeie să citească Biblia, să fie eliberată și să nu mai aibă frică în inima ei, ci numai iubirea și pacea lui Dumnezeu.

Rapoarte de laudă/Motive de mulțumire

• Lăudați-L pe Dumnezeu pentru că a salvat recent doi bărbați musulmani din Asia de Sud! În Peninsula Arabică sunt milioane de oameni din Asia de Sud și Dumnezeu lucrează și în mijlocul lor. Primul dintre ei este din Bangladesh. El a frecventat vreo trei-patru luni o biserică de imigranți. Și-a mărturisit credința, dar se teme de ceea ce vor spune părinții lui când vor afla. Rugați-vă pentru el și părinții lui. Rugați-vă ca el să fie puternic în credință și să-i poată aduce și pe părinții săi în Împărăția lui Dumnezeu, în ciuda oricărei opoziții.

• Al doilea om este din India. El L-a căutat pe Dumnezeu și a avut legături cu membri ai unei biserici de imigranți, care i-au împărtășit Evanghelia. Și el și-a mărturisit credința și a cerut imediat celor credincioși să împărtășească Evanghelia și tatălui său și celor trei frați ai lui. Tatăl lui este imam (lider islamic). Credincioșii au parcurs o distanță lungă pentru a-i întâlni familia și la timpul potrivit, tatăl și cei trei frați au venit și ei la credință! Prin urmare, lăudați-L pe Dumnezeu pentru că El mântuiește familii întregi. Pentru că tatăl a fost imam, vor exista cu siguranță prigoniri viitoare (2 Timotei 3:12).

• Rugați-vă ca Domnul să-i păstreze în credință pe acești noi credincioși și aceștia să aibă o relație reală cu El și cu alți credincioși, astfel încât să nu se întoarcă la islam. Din nefericire, acest lucru se întâmplă destul de des. Rugați-vă ca ei să continue în ceea ce au învățat și să fie ucenicizați bine într-o comunitate de credincioși care să-i iubească și să-i susțină (2 Timotei 3:14).