Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

06 Octombrie 2019

SĂ NE RUGĂM PENTRU INIMI DORNICE DE POCĂINȚĂ

• Să ne rugăm ca Dumnezeu Tatăl să dea oamenilor din Peninsula Arabică inimi dornice să se pocăiască. Să ne rugăm ca El să le dea ochi ca să-și vadă păcatul, o întristare adevărată cu privire la păcat și inimi smerite înaintea Lui. Să ne rugăm ca aceștia să se întoarcă la El cu pocăință.

• Să ne rugăm ca oamenii din Peninsula Arabică să știe că, în ciuda neajunsurilor lor, inimile care se pocăiesc au parte de viață veșnică. Să ne rugăm ca ei să ajungă să cunoască Evanghelia și să-L primească pe Isus Hristos ca Mântuitorul și Domnul lor, Cel care îi primește și îi poate face liberi.

• Să ne rugăm pentru oportunități pentru credincioși de a discuta cu oamenii care trăiesc în jurul Golfului Arabic/Persic despre diferența dintre întristarea lumii și întristarea după voia lui Dumnezeu. Să ne rugăm pentru oportunități de a discuta ce înseamnă pocăința, ce produce aceasta, de ce este importantă, ce nu înseamnă pocăința și care este rolul Domnului Isus în pocăință.

• Să ne rugăm pentru națiunile din Peninsula Arabică. În calitate de credincioși, să mijlocim pentru acesate națiuni care nu-L cunosc pe singurul Dumnezeu adevărat și nu s-au pocăit de căile lor rele. Să cerem iertare pentru păcatele acestor națiuni și să mijlocim pentru ele, rugându-L pe Dumnezeu să lucreze cu putere în aceste țări și popoare. Să ne rugăm ca Împărăția Sa să vină în Peninsula Arabică.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: