Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

06 Mai 2019

SĂ NE RUGĂM PENTRU RAMADAN

Rugăciune

Visele și viziunile spirituale semnificative nu sunt neobișnuite pentru musulmani în timpul Ramadanului. Să ne rugăm ca Tatăl ceresc să Se descopere prietenilor noștri în moduri supranaturale, în timp ce participă la Ramadan. Să ne rugăm pentru credincioșii din Golful Arabic să fie deschisi călăuzirii Duhului Sfânt în timp ce interacționează și au părtășie cu localnicii.

La apusul soarelui, musulmanii servesc o masă numită iftar care înseamnă întreruperea postului. După rugăciunile făcute la apusul soarelui, există o altă masă numită suhoor. În timpul Ramadanului, aceste mese sunt importante și adesea sunt ocazii pentru întâlniri mari de familie / prieteni. Să ne rugăm pentru credincioși ca aceștia să aibă ocazia să se întâlnească cu prietenii locali la mesele iftar sau suhoor și să poată stabili legături și să-și facă relații cu familiile lor. Să ne rugăm ca zidurile dintre localnici și emigranți să fie dărâmate.

Ramadanul este o lună în care musulmanii tind să se concentreze mai mult asupra Coranului și să fie mai disciplinați în ce privește citirea acestuia și rugăciunile lor. Adesea localnicii spun că simt o apropiere de Dumnezeu datorită faptelor bune pe care le fac în această lună. Să ne rugăm ca ei să experimenteze o nemulțumire persistentă și un sentiment general de neîmplinire în relația pe care o au cu Dumnezeu în timpul Ramadanului. Să ne rugăm ca timpul îndelungat pe care îl petrec în Coran să le provoace întrebări și să-i facă să gândească critic.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: