Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

05 Ianuarie 2020

SALVAȚI DATA: CONCENTRAȚI-VĂ PE RUGĂCIUNE PE TRIBUL KHAWLAN

Cereri de rugăciune:

Vă rugăm să salvați data

• Domnul a mișcat inimile lucrătorilor din Arabia Saudită și Yemen pentru a se concentra în rugăciune specială pentru oamenii Khawlan, un trib care vorbește o limbă semitică unică și trăiește într-o regiune aflată pe granița dintre Yemen și Arabia Saudită.

• În luna octombrie 2019, în timpul unei întâlniri speciale de rugăciune pentru tribul Khawlan, organizată în Arabia Saudită, cei prezenți au simțit că Dumnezeu îi încurajează să cheme biserica din întreaga lume să se roage timp de cinci zile pentru oamenii din acest trib neevanghelizat. Vrei să te înscrii și tu pentru acest timp de rugăciune? Ne bucurăm că oamenii se roagă tot timpul pentru lucrarea Evangheliei, dar în perioada 14-18 februarie 2020 ne vom ruga în special pentru oamenii din Khawlan.

Pe site-ul PTAP, este disponibil un videoclip creat pentru acest timp de rugăciune și un ghid de rugăciune pentru cele 5 zile.

• Aceste materiale au fost traduse în engleză, coreeană și spaniolă. De asemenea, curând vor fi disponibile traduceri în arabă, chineză și portugheză. Mai multe informații pot fi găsite la PTAP site-ul SUA

De asemenea, puteți folosi acest material dacă vi se pare util. PTAP l-a pregătit pentru a fi utilizat, așa că vă îndemnăm să îl distribuiți în orice format care vi se potrivește dvs. și organizației dvs.

Pentru slava Sa

Echipa PTAP


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: